Mijn thuis tussen stad en hei

Heizijde is een nieuwe woonbuurt met een gevarieerd aanbod aan luxueuze parkappartementen, appartementen en eengezinswoningen. Een buurt waar de natuur welkom is en waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Waar wooncomfort en duurzaamheid hand in hand gaan. En waar een hedendaagse architectuur een moderne touch geeft aan een thuis die een leven lang meegaat.

Duurzaam wonen in het park

Alle woningen zijn gebouwd volgens de strengste energienormen en de site wordt aangelegd met een duurzaam warmtenet. Het respect voor de natuur wordt ook doorgetrokken in het landschapsontwerp dat Heizijde hertekent tot ‘wonen in het park’. Auto’s parkeren ondergronds of aan de rand, zodat niets de rust verstoort.

Iedereen welkom!

Heizijde is een dorp in de stad, een levendige buurt waarin iedereen zich thuis voelt. Om verschillende bewoners van alle generaties aan te trekken, voorziet de woonsite een grote variatie in woningtypes. Van handig éénslaapkamerappartement tot moderne eengezinswoning met tuin, riant parkappartement of luxueuze penthouse. Dankzij de afwerking op maat en de professionele begeleiding vindt iedereen hier een thuis naar zijn hart.

Vooruitzicht, bedenker van buitengewone buurten

Vooruitzicht is al meer dan 100 jaar actief als ontwikkelaar van residentiële projecten en bijzondere buurten. Wij kiezen altijd voor een topligging op het vlak van bereikbaarheid, openbaar vervoer, groen, winkels en voorzieningen. Dit combineren we met een duurzame opzet en een stijlvolle architectuur die beantwoordt aan de hedendaagse woonvormen en –normen. Zo bouwen wij aan buurten en vastgoed met een meerwaarde.

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}