Mijn thuis tussen stad en hei

Emerald scoort niet enkel op leefbaarheid, maar ook op locatie: dicht genoeg bij het stadscentrum van Turnhout, maar ver genoeg van de drukte. Hier woon je rustig tussen de velden en de natuur, met de fiets sta je in zes minuten aan het station en in acht minuten in het shoppinghart van de stad. Met de wagen sta je op minder dan tien minuten aan de E34.

Groen én bereikbaar wonen.

Heizijdse velden

Heizijde grenst aan Park Heizijdse Velden, goed voor zeventwintig voetbelvelden aan groen, boomgaarden, ligweiden, open veldjes, een boomgaard en een prachtige (speel)vijver.

Ook de Stadboerderij met kinderboerderij en pluktuinen maakt hier deel van uit.

Ontspanning en recreatie

Hier woon je in de uitlopers van het prachtige Vennengebied en wandelparadijs de Nieuwe Bossen. Je kan meteen inpikken op één van de vele wandel- en fietsknooppunten, met als bekendste route het Bels Lijntje dat dwars door de site loopt en je helemaal tot in Nederland voert.

Alles handig dichtbij

Op acht minuten ben je in het bruisende centrum van Turnhout, met een zeer groot aanbod aan winkels, voorzieningen en heerlijke adresjes. En ook nóg dichterbij vind je vele restaurants en supermarkten. Of je kan een terrasje meepikken aan de idyllische jachthaven, op een boogscheut van Heizijde.

Kies een project
Toon alles »
Woningen
Appartementen
Luxe appartementen

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}